Njoftim për shtyp për punime emergjence në N/Stacionet Shkodra 1, më datë 24/01/2019 nga ora 01:00 deri më 03:00 

Njoftim për shtyp për punime rehabilituese të linjës Shkopet – Laç,  më datat 24-25/01/2019 dhe 28-29/01/2019 nga ora 08:00 deri më 15:00 
January 22, 2019
Punonjësit e OST sh.a duke mirëmbajtur linjat në kushte të vështira atmosferike
January 24, 2019

Njoftim për shtyp për punime emergjence në N/Stacionet Shkodra 1, më datë 24/01/2019 nga ora 01:00 deri më 03:00 

 

Për punime emergjence, më datë 24/01/2019 nga ora 01:00 deri në orën 03:00 stakohet dhe tokëzohet Zbarrat 110 kVnë N/Stacionin Shkodra 1.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Shkodrës 1 më datë 24/01/2019 nga ora 01:00 deri në orën 03:00.

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube