Njoftim për Shtyp për punime civile ndërtimore për Tregun Agro – Ushqimor, stakohen linjat 110kV në Rajonin Elbasan, në datë 08/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 11:00

Administratori i OST sh.a, Z. Drenova priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Energy Charter Z. Rusnák së bashku me Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë Zj. Balluku.
February 7, 2019
Njoftim për Shtyp për punime për shtrimin e fibrës optike (OPGW) për linjën e Hec –it Seta 4 (Arras) në linjën Peshkopi – Hec Lapaj, si masë sigurie stakohet linja Peshkopi – Fush Aliaj dhe linjat 10kV në N/Stacionin Fush Aliaj, në datat 11-19/02/2019
February 8, 2019

Punime civile ndërtimore për Tregun Agro – Ushqimor, stakohen linjat 110kV në Rajonin Elbasan,  në datë 08/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 11:00 

 

Si masë e sigurimit teknik për punime civile ndërtimore për Tregun Agro – Ushqimor, në datë 08/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 11:00 do të stakohen dhe tokëzohen linja Elbasan – Kusarth dhe linja Fibër – Kusarth.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike disa  zona në Rrethin e Elbasanit në datë 08/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 11:00.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube