Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për Shtyp N/stacioni Tepelene - OST
January 6, 2021 elio cena

Njoftim për Shtyp N/stacioni Tepelene

Per Stakim te Trakteve 110kV ne N/stacionin Tepelene, te Linjes 110kV L110 – 11/1 Memaliaj – Tepelene, te Linjes 110kV L110 – 11/2 Gjirokastra 2 – Tepelene, si dhe te TR te Fuqise 5.6MVA 110/10kV, ne daten 08/01/2021 nga ora 08:00’ deri ne oren 12:00’.

OST sh.a. njofton se në datën 08 Janar 2021 nga ora 08:00 deri në orën 12:00  do të stakohen traktet 110kV ne N/stacionin Tepelene, te Linjes 110kV L110 – 11/1 Memaliaj – Tepelene, te Linjes 110kV L110 – 11/2 Gjirokastra 2 – Tepelene, si dhe te TR te Fuqise 5.6MVA 110/10kV.

Zona pa energji ne Rrethin Tepelene / Qytet Tepelene, Bençe, Legdush, Ferme, Beçisht, Dragot, Luath, Mezhgoran, Luzat,  Uji I Ftohte, Lekel, Hormove.