Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për Shtyp N/stacioni Kelcyre - OST
January 6, 2021 elio cena

Njoftim për Shtyp N/stacioni Kelcyre

Per Stakim te Trakteve 110kV ne N/stacionin Kelcyre, te Linjes 110kV L110 – 30 Memaliaj – Kelcyre, te Linjes 110kV L110 – 31 Permet – Kelcyre, si dhe te TR te Fuqise 5.6MVA 110/10kV, ne daten 07/01/2021 nga ora 08:00’ deri ne oren 12:00’

OST sh.a. njofton se në datën 07 Janar 2021 nga ora 08:00’ deri ne oren 12:00’do të stakohen traktet 110kV ne N/stacionin Kelcyre, te Linjes 110kV L110 – 30 Memaliaj – Kelcyre, te Linjes 110kV L110 – 31 Permet – Kelcyre, si dhe te TR te Fuqise 5.6MVA 110/10kV. 

Zona pa energji ne Rrethin Permet / Qytet Kelcyre, Peshtan , Koder, Fush lekel, Stabilimentin Ujit A. Pasha, Katundishte, Podgoran Ujemire, Merjemaj, Fshati I ri, Corrogunj, Ball, Ballaban, Mazhan, Psar, Vinokash 1,  Vinokash 2, Komarak, Kondas, Karat, Bubes 1, Beqaraj, Qafa e rrapit, Malshove, limar, Laskaj, Mbrezhdan,  Riban, Fratar, Senican, Varibop, Kuqar, Grabove,  Kuqar Fushe, Argove, Pacomiti I ri, Pacomit, Bedyqas,  Panarit, Tolar, Leskovec, Topojan, Mertinj, Benje,  Xhanar, Gorice, Luare, Suke, Zhepove, Rodenj, Pavar, Kajce, Gryke Kelcyre , Uji i Pijshem.