Njoftim për shtyp mbi linjëm L110kV e Hec Lapaj në N/stacionin Kukes, si dhe për stakimin e linjës L110 kV ne Hec Dardhe

Njoftim për fillimin e punimeve të rikonstruksionit të anës 110 kV të N/Stacionit Fush Arrëz, në datën 15 Gusht 2019 nga ora 05:00 deri në orën 13:00
August 14, 2019
Njoftim për remont të planifikuar të Linjës L110kV Kashar – Laç 1, me masë sigurie stakimin e Linjave 6kV të fidrave, në datat 19 dhe 22 Gusht 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
August 17, 2019

Njoftim për shtyp mbi linjëm L110kV e Hec Lapaj në N/stacionin Kukes, si dhe për stakimin e linjës L110 kV ne Hec Dardhe

 

 

OST sh.a. ju informon se me date 16/08/2019 nga ora 05:00  deri ne 05:05 do të stakohet linja L110kV e Hec Lapaj ne N/stacionin Kukes, si dhe stakimi i linjë L110 kV ne Hec Dardhe, si rrjedhojë gjatë kesaj kohe, per 5’ min do te ngelen pa energji elektrike : N/stacionet Kukes, Kalimash, Kalimash Tuneli, Krume, Puke,Koman,Tuc si dhe zonat:

  Bicaj,Osmanaj,Mustafaj,Mholaj,Gabrrice,Gjane ,Zaje ,Tejdrine ,Skavice ,Fushe Molle ,Baruc,Malqene Kolosjan,Tershen,Vile,Domaj,Resk,Lusen,Vesel.

Bozhe ,Lagj e Re,Koderlume,Tregu ushqimor,(Gjinaj,Pus ithate ,Fejzuk ,Censul dhe Domaj) /Has

Spitali,Komisariati Policise,Materrnitet ,Zjarrfikesja  ,Konvikti ,Radio,Bashkia,Lagj 4,Lagj 5,Lagj 6,Lagj 7

Breglume,Pobreg,Gjegjan,Bardhoc,Bardhoc 1,Morine,Dogana Morine

Shtiqen,Krenxe,Nange,Bushat  , Zahrisht,Ish N.B Krume ,Caushi,Puke

Peca, Nikoliq,Ish Miniera Nikolic,Miniera Nikolic,Vlahen,Nikolic,Kraja Vlahen,Lagj Sokol,Karakush,Gradice,Durak,Muhader,Caush,Ngjeq,Mac,Perollaj,Helshan,Kosturr,Lagj Naboll/Has Kam,Leniq,Kepenek,Lajthize,Mjeker Bardhe,Zogaj,Hagjibeg,Xhediaj,Xhuxh,Xhuxh Zogaj,Mahalla e Eperm

Qarr 2,Ant RtV Qaf-Prush, Fabrika Beralb, Poata Policise.Qytet F.Arrez, Nushaj, Qendra Shendetsore,Kavlina,Breg,Shkoze,Gojan Madh,Gjegjan,Mesul,Kuzhnen,Lumzi,Gojan Vogel,Kalivare,

Kulla Televizive, Antenat CelulareNPD, Lumardh, Micoj, Luf,Qerret,Gomsiqe,Kçire, Vrrith,Kaftalle,Korthpule,Dush,Qerret VogelQytet Puke,Lajthize, Zezaj, Bashkia Puke

Spitali Puke, Policia,Gjykata, ProkuroriaQytet Puke,Lacaj, Kukaj, Lagjja e re. Fshatrat:Koman,KarmeFshatrat:Gegaj,Haxhiaj,Pecaj

Fshatrat:Palaj,Vukjakaj,Vukaj,Barcolle,Fshatrat:Qerret,Vile,Telume,Kishe ArreQelez, Bushat, Dedaj, Midhe, BerisheVogel, Shopel, kabash, Lumbardh, Tuc,Kimez, Miniera Munelle,Miniera Lak roshi.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube