Njoftim për shtyp – Linja 110 kV Ulez – Shutri – Kurbnesh, ne daten 27/04/2019 nga ora 15:00’ deri ne oren 16:00’

Për remont të planifikuar të Zbarrave 35kV në N/Stacionin Babicë, në datë 26/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00
April 25, 2019
Për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Librazhd, për fillimin e punimeve të rehabilitimit të anës 110kV të N/Stacionit Librazhd, në datë  02/05/2019 nga ora 05:00 deri në orën 12:00
April 30, 2019

Njoftim për shtyp – Linja 110 kV Ulez – Shutri – Kurbnesh, ne daten 27/04/2019 nga ora 15:00’ deri ne oren 16:00’

 

OST sh.a. ju njofton se ne daten 27/04/2019 nga ora 15:00’ deri ne oren 16:00’ do të stakohet Linja 110 kV Ulez – Shutri – Kurbnesh, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/stacioni Kurbnesh, HEC-et Lure, Prelle dhe Malla si dhe disa zona:

ne Rrajonin Burrel / Fshatrat : Bardhaj,
Perlikaj, Lufaj, Lekunde, Macukull, Shelli, Urxalle Dukagjin, Shtjefen,
Barbullej, Gjoçaj, Fshat Kurbnesh, Kumbull, Zajs, Hec Kumbull, Merdhoq,
Dierre.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube