Njoftim per shtyp dt 19.09.2017

Njoftim për shtyp

Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) sh.a ju informon se më datë 20/09/2017 nga ora 08:00 deri në orën 18:00 stakohet dhe tokëzohet linja L10 të Fidrit Iballë në N/Stacionin Gropaj.. Si rezultat i këtij stakimi, gjatë kësaj periudhe kohe zonat qëmbeten pa energji elektrike janë:

në rrethin Pukë/ Fshatrat: Bugjon, Fierze, Iballe, Mertur.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin Tuaj,

OST sh.a.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube