Njoftim per shtyp date 23.12.2017

Njoftim per shtyp, stakim i detyruar zbarash 35 kV ne Nst Babica 220kV i OST.

Operatori i Sistemit te Tansmetimit ju informon
mbi stakimin e linjave TEC 1 dhe TEC 2 Babice 220kV– TEC Vlore,
ne daten 24/12/2017 nga ora 05:00’ deri ne oren 05:30’.
Pa energji gjate kesaj kohe mbeten N/stacionet TEC Vlore,
Skele, Uji Ftohte, Radhime, Orikum.

Zonat pa energji ne Rrethin Vlore / Lagja Pavaresia, Uji Ftohte, 10 Korriku,
2 stacione pompimi, 15 Tetori, zona prane spitalit te vjeter , Spitali Rajonal Vlore,
Hajro Cakerri, Topana, Partizani, Karabashe, Isa Boletini, 29 Nentori, Prefektura ,
Kinoteatri , Gjykate e Rrethit Vlore, qendra Studentore , Ambulanca Qendrore ,
Prokuroria, Kanina, Rradhime, Orikum, Tragjase, Fushe Dukat, Fshat Dukat, Llogara,
Shen Thanase, Jonufer, Baza Pashaliman.

Duke ju falenderuar per mirekuptimin tuaj,
OST sh.a.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube