Njoftim per shtyp date 13.12.2017

OST sh.a. ju informon :

Mbi stakimet e domosdoshme per eleminimin e avarise, te linjes 110kV L110-40 Fier – Selenice, dhe te linjes 110kV L110-38 Selenice – Drenove , neser ne daten 14/12/2017 nga ora 08:00 deri me 17:00. Gjate kesaj periudhe kohore mbetet pa energji elektrike N.Stacioni Kafaraj ndersa zonat qe mbeten pa energji elektike jane si vijon: Zona pa energji ne Rrethin Fier / Ish Komunat Cakran, Levan. Zona pa energji ne Rrethin Vlore / Fitore, Bishan, Dellenje, Delisufe, Poro. Duke ju falenderuar per mirekuptimin Tuaj, OST sh.a.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube