Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për shtyp - OST
November 26, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për shtyp

Për stakim te Linjes 10kV te F-E4 ne N/st Farke si mase sigurie, mbi punimet ne L110-4/2b Farke – Ibe ne date 27/11/2020.

OST sh.a. njofton se në datën 27 Nëntor 2020 nga ora 09.00 deri ne orën 16.00 do të stakohet dhe tokezohet,  Linja 10kV e Fidrit F-E4 ne N/stacionit Farke.

Pa energji mbetet F-E4 ne n/st Farke.

Numri konsumatoreve qe mbeten pa energji: 722 Abonente.

Zonat qe mbeten pa energji ne Rrethin Tirane / Sauk,  Lunder, Mullet, Vishnje

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !