Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për shtyp - OST
November 24, 2020 elio cena

Njoftim për shtyp

Për remont të Linjës 110kV L110-4/2b Farke-Ibe në date 25/11/2020.

OST sh.a. njofton se në datën 25 Nëntor 2020 do të stakohet celesi 110kV i Linjes 110kV L110-4/2a Traktora – Farke dhe L110-4/2b Ibe-Farke, nga ora 04:55’-05:00’.

N/Stacioni Farke mbetet 5’ pa tension, kohe e domosdoshme per mbylljen e Thikes.

Zonat qe mbeten 5’ pa tension ne Rrethin Tirane / Komuna Farke, (Pallate prane kopshtit Botanik), Stallat Sauk, TEG, Spitali Shefqet Ndroqi, Tirane, Vilat, Ibe, Gurre, Pellumbas, Sauk, Lunder, Vishnje.