Njoftim për shtyp 28.07.2017 – stakim e tokëzim të linjës 35kV L30-75 Elbasan 220kV – Mjekës dhe linja L30-24 Elbasan 220kV – Cimento.

Njoftim për shtyp

Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) sh.a ju informon se më datë 28/07/2017 nga ora 10:00 deri në orën 11:00 stakim e tokëzim të linjës 35kV L30-75 Elbasan 220kV – Mjekës dhe linja L30-24 Elbasan 220kV – Cimento. Gjatë kësaj periudhe kohe mbetet pa energji elektrike N/Stacionin Kombinat i Drurit, Fabrika e Cimentos, TEC-i Albtec dhe Gurorja Letan ndërsa zonat pa energji elektrike janë:

në rrethin Elbasan/ Biznes privat, Lagjia Skenderbej, Biznese, fabrika Tulles, Pompat Hajdaran, Komuna Shushice, fshatrat Fushe Bull, Shushice, Tahiraj, Komuna Shirgjan, Reparti Mjekes, Fshatrat Mjekes, Kryezjarr, Biznese, Komuna Bradashesh, fshatrat Katundi Ri, Delishte, Karakullak, Kusarth, Biznese, Komuna Bradashesh, Mobileri, Fabrika Çimentos, Kusarth, Asfalt-Nyje Betoni, Komuna Funar, Bradashesh, Fshatrat Funar, Mollagjesh, Cerruje, Balez, Bixellej, Krrabaj, Prece.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin Tuaj,
OST sh.a.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube