Njoftim për shtyp 21.08.2017-stakim dhe tokëzim i linjë 110kV L110 – 36 Lac 1 – Lac 2 – Fush Kuqe

Njoftim për shtyp

Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) sh.a ju informon se më datë 21/08/2017 nga ora 06:00 deri në orën 07:00 stakohet dhe tokëzohet linja 110kV L110 – 36 Lac 1 – Lac 2 – Fush Kuqe. Si rezultat i këtij stakimi, gjatë kësaj periudhe kohe zonat që mbeten pa energji elektrike janë:
Zona qe mbeten pa energji ne Rrethin Burrel / Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.
Zona qe mbeten pa energji ne Rrethin Lezhe / Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin Tuaj,

OST sh.a.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube