Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për shtyp - OST
November 24, 2020 elio cena

Njoftim për shtyp

Për remont remontin e planifikuar te traktit te linjas L30-40/1 Tirana 220-Mezez ne Nst Tirana 220, ne date 26/11/2020.

OST sh.a. njofton se në datën 26 Nëntor 2020 nga ora 00:01’ deri ne oren 05:00’ do të stakohet Traktit 35kV ne N/stacionin Tirana 220, te Linjes 35kV L30-40/1 Tirana 220kV-Mezez.

Per 5’ pa energji mbeten Fidrat 6kV Sek. I-re ne N/stacionin Mezez, kohe e domosdoshme per kalimin e ushqimit me TR2 dhe Nenstacioni  Valias per te kaluar furnizimin nga L30-52 e Vores.

Zonat qe mbeten 5’ pa energji ne Rrethin Tirane / Bonifikimi, Paskuqan, Privat (Tulla, Interlines, Bonifikimi), Autostrada1, Drejtoria karduranteve, Privat (EuroDrin, kaso, Skenderi), Yrshek, Domje, Serat Babe Rexha, Unaza Re / Yzberisht, Rruga Qelqit (Kombinat). Berxull, Domje, Bathore, Ujesjellsi Kamez, Qereke, Tapize, Pompat, Breg Lumi, Reparti Ushtarak, Laknas (pjeserisht), Pompat  e Antibiotikut, Privat/ Alumin, Everest, Laknas, Frutikultura, Bregu Lumit, Çekreze, Kasale, Parafabrikatet Kamez, Valias.