Njoftim për rikonstruksionin e anës 110 kV të N/Stacionit Kajan, në datën 27 Gusht 2019 nga ora 04:00 deri në orën 10:00

Për remont të planifikuar të Linjës L220kV Elbasan 220kV – Sharrë, me stakim për masë sigurie të Linjës 6kV të Fidrit F7 në N/Stacionin Kombinati Drurit, në datën 21 Gusht 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
August 19, 2019
Njoftim për remont të planifikuar të Linjave L110kV, në datat 02-04 Shtator 2019
September 1, 2019

Njoftim për rikonstruksionin e anës 110 kV të N/Stacionit Kajan, në datën 27 Gusht 2019 nga ora 04:00 deri në orën 10:00

 

OST sh.a. në kuadër të rikonstruksionit të anës 110kV të N/Stacionit Kajan ju njofton se në datën 27 Gusht në intervalin kohor 04:00-10:00 do të stakohet Linja 110kV Cërrik – Kajan; Linja 110kV Kuçovë – Kajan si dhe stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kajan, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Kajan si dhe disa zona:

në Rrethin Elbasan: Ish Kom. Grekan, fshatrat; Guras, Grekan, Rrenas, Cartallos, Uji Pishem Kajan, Ish Komuna Kajan, fshatrat: Gjolene, Turbull, Gjinuk, Lisaj, Dragot, Deshiran, Idriz, Marinez, Dushk, Fierze, Burgu Kosove, Cerrage, Cestie.

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube