Njoftim për remont të planifikuar të Trakteve 35 kV ne N/stacionin Babice 220kV do te stakohet linja 35 kV Babice – Xhuherine, në datë 21/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00

Njoftim për  remont të planifikuar të Linjës 110 kV Laç1 – Fushë Krujë,në datë  20/03/2019
March 19, 2019
Njoftim për punime ne linjen 110 kV Peshkopi – Lapaj, Si mase sigurie do te stakohet Linja 10kV e fidrit Sllove në datat 20-21/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00
March 20, 2019

Njoftim për remont të planifikuar të Trakteve 35 kV ne N/stacionin Babice 220kV do te stakohet linja 35 kV Babice – Xhuherine, në datë  21/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00

OST sh.a. njofton se në kuadër të remontit të planifikuar të Trakteve 35 kV ne N/stacionin Babice 220kV, në datë 21 Mars, në intervalin kohor 09:00-15:00 do të stakohet linja Babice – Xhuherine dhe si rrjedhoje mbetet pa energji elektrike N/stacioni Xhuherine me 4539 Abonente ne disa zona:

në Rrethin Vlore: Babic, Risili, Ceprat, Bunavi, Kerkove, Bestrove, Babic madhe, Babice vogel, Xhyerin, Inerte, Sherishte,  Drashovic, Vodic, Mavroive, Lapardha, Maxhare. Llakatund, Beshisht,  Shushice, Armeni, Picua.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube