Njoftim për remont të planifikuar të Linjës L110kV Kashar – Laç 1, me masë sigurie stakimin e Linjave 6kV të fidrave, në datat 19 dhe 22 Gusht 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për shtyp mbi linjëm L110kV e Hec Lapaj në N/stacionin Kukes, si dhe për stakimin e linjës L110 kV ne Hec Dardhe
August 15, 2019
Për remont të planifikuar të Linjës L220kV Elbasan 220kV – Sharrë, me stakim për masë sigurie të Linjës 6kV të Fidrit F7 në N/Stacionin Kombinati Drurit, në datën 21 Gusht 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
August 19, 2019

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës L110kV Kashar – Laç 1, me masë sigurie stakimin e Linjave 6kV të fidrave, në datat 19 dhe 22 Gusht 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 19 Gusht në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Hekurudha në N/Stacionin Laç 1, si masë sigurie për punimet e Linjës 110 kV Kashar – Lac1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fshatrat Gjorm, Zhej – Shen Meri.

 

OST sh.a. njofton se në datën 19 Gusht në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Kombinat në N/Stacionin Laç 1, si masë sigurie për punimet e Linjës 110 kV Kashar – Lac1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm (Pjeserisht), Ish Kombinati.

 

OST sh.a. njofton se në datën 19 Gusht në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Kromi në N/Stacionin Laç 1, si masë sigurie për punimet e Linjës 110 kV Kashar – Lac1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm Pjeserisht, Zhej Vogel Pjeserisht, Fshat Laç Pjeserisht.

 

OST sh.a. njofton se në datën 22 Gusht në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit F14 Borizanë në N/Stacionin Fush Krujë, si masë sigurie për punimet e Linjës 110 kV Kashar – Lac1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Krujë: Fshatrat: Borizane, Thumane, Derven, Gramez, Sukth.

 

OST sh.a. njofton se në datën 22 Gusht në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit F145 në N/Stacionin Valias, si masë sigurie për punimet e Linjës 110 kV Kashar – Lac1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në RrethinTiranë / Qereke(pjeserisht), Tapize, Pompat Tapize.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube