Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV HEC Vau Dejës – Shkodra 1, në datë 14 Qershor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për stakim të domosdoshëm të Zbarrave 110kV të Seksionit të II-të në N/Stacionin Jagodinë, në datën  10 Qershor 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00
June 9, 2019
Njoftim për stakim paisjesh, Autotransformatorët 1 dhe 2 në N/Stacionin Sharrë 220kV, në datat 13-14 Qershor 2019 nga ora 00:00 deri në orën 06:00
June 12, 2019

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV HEC Vau Dejës – Shkodra 1, në datë 14 Qershor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 14 Qershor në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohet   Linja 110kV HEC Vau Dejës – Shkodra 1,  si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet  Vau Dejës, Rrenc si dhe disa zona:

në Rrethin Shkodër: Fshatrat: Mjede, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajke, Bashkia Laç i Vaut Dejes, Dush, Gomsiqe, Hajmel, Nenshat, Vig-Mnele, Kaç, Naraç, Rrenc, Guri Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatane, Kuç, Bardhej.

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube