Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Arrëz – HEC Lumezi – Reps, në datë 23/04/2019

Për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Plasmas, për fillimin e punimeve të rehabilitimit të anës 110kV në N/Stacionin Plasmas, në datën 20/04/2019 nga ora 00:00 deri në orën 05:00
April 18, 2019
Për remont të planifikuara, të Trakteve 110kV në N/Stacionet Babicë dhe Vlora 2, në datën 24/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00
April 23, 2019

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Arrëz – HEC Lumezi – Reps, në datë 23/04/2019

 

 

OST sh.a. njofton se në datë 23 Prill, në intervalin kohor 05:00-05:05 dhe 12:00 dhe 12:05 ( dy herë nga 5 min) do të stakohen Çelësat 110kV në N/Stacionin Fush Arrëz, në kuadër të punimeve për remontin e planifikuara të linjës 110kV Fush Arrëz – HEC Lumezi – Reps, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Fushe Arrez, Puke, Tuc, subjektet Hec-et Kryezi, Kabash, Fabrika pasurimit Bakrit si dhe disa zona:

në Rrethin Pukë – Mirëditë:

Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçire, Vrrith, Kaftalle, Korthpule, Dush, Qerret Vogel, Puke, Lajthize, Zezaj, Bashkia Puke, Spitali Puke, Policia, Gjykata, Prokuroria, Lacaj, Kukaj, Lagjja e re, Qelez, Bushat, Dedaj, Midhe, Berishe Vogel, Shopel, kabash, Fabrika Beralb, Posta Policise, Qytet F.Arrez, Nushaj, Qendra Shendetsore, Kavlina, Breg, Shkoze, Gojan Madh, Gjegjan, Mesul, Kuzhnen, Lumzi, Gojan Vogel, Kalivare, Kulla Televizive, Antenat Celulare, NPD, Lumardh, Micoj, Fshat Fushe Arrez, Bardhet, Kryezi, Qafe Mali, Flet, Xath, Lajthize (uji ftohte), Bicaj, Blinisht, Rrape, Buhot, Lumbardh, Tuc, Kimez, Miniera Munelle, Miniera Lakroshi, Kalanjan, Geziq.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube