Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Ballsh, në datë 24/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për remont të planifikuara, të Trakteve 110kV në N/Stacionet Babicë dhe Vlora 2, në datën 24/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00
April 23, 2019
Për remont të planifikuar të Zbarrave 35kV në N/Stacionin Babicë, në datë 26/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00
April 25, 2019

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Ballsh, në datë 24/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

OST sh.a. njofton se në datë 24 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen: Linja 35kV Ballsh – Patos dhe Linja 6 kV të Fidrit Dukas në PSHB Ballsh, masë sigurie për Linjën 110kV Fier – Jagodinë – Ballsh, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Fier: Qyteti Ballsh, Usoj, Kalein, Kolac, Greshic, Astir & Kompani, Ladi Sulaj, Stacioni Trenit,

Fshatra: Cycen, Panahor, Ngracan, Riban, Fiir, Metoh, Aranitas, Kalem, Fidrat e Naftes. Fshatra: Dukas, Drenov Fush, Pelishov, Lapunec, Ngrancie, Visok, Lofkem.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube