Njoftim për remont të planifikuar të Linjave L110kV, në datat 02-04 Shtator 2019

Njoftim për rikonstruksionin e anës 110 kV të N/Stacionit Kajan, në datën 27 Gusht 2019 nga ora 04:00 deri në orën 10:00
August 21, 2019
Për stakim në kuadër të shtrimit të fibrës optike të Linjës 220kV Burrel – Elbasan, me masë sigurie stakimin e linjave 10kV të fidrave Shëngjergj, Shkallë, Shënmëri, Shupal në N/Stacionin Qaf Mollë, në datat 06 dhe 09 Shtator 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30
September 4, 2019

Njoftim për remont të planifikuar të Linjave L110kV, në datat 02-04 Shtator 2019

 

OST sh.a. njofton se në datën 02 Shtator do të stakohet Linja 110kV Traktora – Farkë dhe stakim i Traktit 110kV në N/Stacionin Traktora, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike intervalin kohor 05:00-05:05 N/Stacionet Farkë e Ibë  si dhe disa zona:

në Rrethin Tiranë: Berzhite, Mullet, Baldushk, Ibe (pjeserisht), Zona e Krrabes, Fshatrat: Kllojke, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh, Komuna Farke (Pallate prane kopshtit Botanik), Stallat Sauk, TEG, Tirane, Vilat, Ibe, Gurre, Pellumbas, Sauk, Lunder, Vishnje.

OST sh.a. njofton se në datën 03 Shtator do të stakohet Linja 110kV Farkë – Ibë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike në intervalin kohor 05:00-05:05 N/Stacionet Farkë e Ibë si dhe disa zona:

në Rrethin Tiranë: Berzhite, Mullet, Baldushk, Ibe (pjeserisht), Zona e Krrabes, Fshatrat: Kllojke, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh, Komuna Farke (Pallate prane kopshtit Botanik), Stallat Sauk, TEG, Tirane, Vilat, Ibe, Gurre, Pellumbas, Sauk, Lunder, Vishnje.

 OST sh.a. njofton se në datën 04 Shtator do të stakohet Linja 110kV Elbasan 220kV – Ibë dhe stakimn i Traktit 110kV në N/Stacionin Elbasan 220kV, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike në intervalin kohor 05:00-05:05 N/Stacionet Farkë e Ibë si dhe disa zona:

në Rrethin Tiranë: Berzhite, Mullet, Baldushk, Ibe (pjeserisht), Zona e Krrabes, Fshatrat: Kllojke, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh, Komuna Farke (Pallate prane kopshtit Botanik), Stallat Sauk, TEG, Tirane, Vilat, Ibe, Gurre, Pellumbas, Sauk, Lunder, Vishnje.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube