Njoftim për remont të planifikuar sipas planit grafik të Linjës 110kV Burrel – Ulëz, në datën 10 Korrik 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Krujë, në datën 10 Korrik 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
July 9, 2019
Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe Fibër, në datën 16 Korrik 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00
July 12, 2019

Njoftim për remont të planifikuar sipas planit grafik të Linjës 110kV Burrel – Ulëz, në datën 10 Korrik 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 10 Korrik në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohet Linja 10 kV të Fidrit F5 të N/Stacionit Burrel (Komsi) 220kV, si masë sigurie për punimet e remontit të planifikuar, të Linjës 110kV Burrel ( Komsi) – Hec –i Ulëz, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Burrel: Fshatrat : Komsi, Frankth, Selice, Bater e Madhe, German, Pjeze, Muxhak, (Ish.Kom. Komsi).

  • OST sh.a. njofton se në datën 10 Korrik në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohet Linja 10 kV të Fidrit F7 të N/Stacionit Burrel (Komsi) 220kV, si masë sigurie për punimet e remontit të planifikuar, të Linjës 110kV Burrel ( Komsi) – Hec –i Ulëz, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Burrel: Bashkia Burrel, (Pjeserish Lagjet Pjeter Budi, Lagja e Re, Spitali,Burgu, S.M.T, Frigoriferi, Gjollogjia, Lagja Drita).

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube