Njoftim për remont të planifikuar në datë 29/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të stakohet linja 110 kV Kashar – Laç 1

Nënshkruhet Marrëveshja për hartimin e planit 10 vjeçar të zhvillimit të sistemit të transmetimit ndërmjet OST dhe AF Consult.
March 26, 2019
Njoftim për vazhdimin e punimeve të Rehabilitimit të linjës 110kV Laç1 – Laç2, datë 30-31/03/2019 dhe 01/04/2019
March 29, 2019

Njoftim për remont të planifikuar në datë 29/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të stakohet linja 110 kV Kashar – Laç 1

 

 

 

OST sh.a. njofton se në kuadër të remonteve të planifikuara, në datë 29 Mars, në intervalin kohor 09:00-15:00 do të stakohet linja  110 kV Kashar – Laç 1, me masë sigurie stakim:

 

  • Të Linjës 6kV të Fidrit Hekurudha në N/Stacionin Laç1 në datë 29 Mars, në intervalin kohor 09:00-15:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji 887 Abonentë në disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fshatrat Gjorm, Zhej – Shën Mëri.

 

 

  • Të Linjës 6kV të Fidrit F1 në N/Stacionin Mamurras në datë 29 Mars, në intervalin kohor 09:00-15:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji 1627 Abonentë në disa zona:

në Rrethin Kurbin: Qyteti Mamurras.

 

 

  • Të Linjës 6kV të Fidrit F8 Rinas në N/Stacionin Fushë Krujë në datë 29 Mars, në intervalin kohor 09:00-15:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji 1875 Abonentë në disa zona:

në Rrethin Krujë: Fshatrat: Larushk, Zeze, Verjon, Mukje, Grepse, Kurcaj, Nikel, Shelqet, Magaze.

 

 

  • Të Linjës 6kV të Fidrit F142 në N/Stacionin Valias në datë 29 Mars, në intervalin kohor 09:00-15:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji 813 Abonentë në disa zona:

në Rrethin Tiranë: Bathore, Breg Lumi.

 

 

  • Të Linjës 6kV të Fidrit F145 në N/Stacionin Valias në datë 29 Mars, në intervalin kohor 09:00-15:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji 1477 Abonentë në disa zona:

në Rrethin Tiranë: Qereke (pjesërisht), Tapize, Pompat Tapize.

 

 

  • Të Linjës 6kV të Fidrit F152 në N/Stacionin Valias në datë 29 Mars, në intervalin kohor 09:00-15:00 dhe si rrjedhojë mbeten pa energji 1090 Abonentë në disa zona:

në Rrethin Tiranë: Valias,  Parafabrikatet Kamëz.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube