Njoftim për remont te planifikuar në date 26/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 linja 110 kV Hec Fierze – Gropaj – B. Curri

Njoftim per stakimin, ne gjendje avarie, te Linjes 110kV HEC Vau Dejes – Shkodra 1, ne date 23/03/2019 nga ora 15:00’ deri ne oren 17:00′.
March 23, 2019
Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në daten28/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 10 kV ne N/stacionin Himare
March 24, 2019

Njoftim për remont te planifikuar në date 26/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, linja 110 kV Hec Fierze – Gropaj – B. Curri

 

 

OST sh.a. njofton se në kuadër të planifikuar, ne date 26/03/2019 nga ora 08.00-16.00 do te stakohen linja 110 kV Hec Fierze – Gropaj – B. Curri dhe si rrjedhoje do te ngelin pa energji 6214 Abonente dhe disa zona:

në Rrethin Tropoje: Fushe Lumi, Llugaj, Jelicaj, Mukove, Vushniqe, Gurine, Mahalla e eperme, Hysaj, Luzhe, AmC, Eagle, Vlad Fushe, Demaliaj, Zherke, Isufaj, Qorraj, Shulla Rushte, Vilic, Rodogosh, Visoce, Berishe, Breg-Pac, Mash, Dojan, Gjure, Markaj, Melush, Breqan, Dubrove, Bllade, Rosuje, Dunishe, Fagje, Vatoc, Vidrice, Bujan, Dunishe, Ujesjelles, Livadhi I Turkut, Ranxa Gri, Rakic Gri, Pec Mekaj Gri, Demushaj, Vindi, Cerrnice, Rrogom Fshat, Zekaj, Rragam Qender, Bujlgecaj, Gjemakaj, Rrusaj, Qillaj-Begaj, Begaj, Babine, Lushaj, Madan, Rruga e Gashit, Kovac, Qelaj, Myhejan, Gosturan, Kerrnaje, Zhenaj, Kuarci, Shkezen, Qelaj, Sopot, Berhasaj, Ahmataj, madane, Shumice, Nakaj, Kojel-Shpati, Aste, Kojel, Sylaj, Lumesh, Tafaj, Vicidol, Pitomine, hasan Muzia, Lugu I Zi, Boshnjak, Qelak, Aliaj, Sallah, Kaminice, Dogana Qafe-Morine, Padesh, Lushaj, Boshnjak, Treshnjeve, Buqine, Kucaj, Papaj Hagjia, Kucane, Dellas, Qeli, Fushe Lume, Koje, Murataj, Toskaj ,Dedaj, Dollapaj, Parku, Sharra, Ujerat, Rustemaj, Biberaj, Oruqaj, Grac, Qokaj, Shoshan, Demaj, Kelcyre, Kika, Kollate, Valbone, Ujesjellesi qytet, Quku I Dunishes, Breg, Rranxe, Llom, Gjelaj Toskaj, Gjon Gecaj, Q.Arsimore, P.Kultures, Bashkia, Nimaj, Partizan, Gjyryq, Elektriku, Kopshti, Dardania, 28-Gushti, Frigoriferi, Lloqi, Spitali, Ferze, Gjonaj, Lekurtaj, Shullan, Velishte, Geg-hysen, Betoshe, Sherngjergj, Curraj I Poshtem, Tetaj, Fusha e Mullinjve, Markaj, Peraj, Kapit, Vran, Meserr, Ndergjugje, Varg, Palc, Salc, Brise Velishte, Macaj, Rrodhe, Kodra e Dellinjes, Dushaj, Arveje, Flutur, Tpla, Ndocaj, Kryekand, Miniera, Manaj, Cuke, Vakaj, Zhark, Deg, Ponar, Hasanaj, Mushak, Katanaj.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube