Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Elbasan - OST
April 15, 2020 Brisela Mehmetllari

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për remont të Linjës 400kV Tirana 2 – Elbasan 2, e shtrimin e fibres optike të Linjës 220kV Burrel - Elbasan, në datat 15 dhe 16 Prill 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:30

          OST sh.a. njofton se në datat 15 dhe 16 Prill 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:30 do të stakohet Linja 10kV të Fidrit G6 Gracen në N/Stacionin Elbasan 1, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Elbasan: Komuna Gracen, Fshatrat Shijon, Dopaj, Mamel, Shtemaj.

        OST sh.a. njofton se në datat 15 dhe 16 Prill 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:30 do të stakohet Linja 10kV të Fidrit G13 Gracen në N/Stacionin Elbasan 4, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Elbasan: Komuna Bradashesh, fshatrat Pajenge, Gracen, Petresh, Jetesh, Terbac, Shemhill, Balldren.