Njoftim për remont të Linjës 110 kV Tirana1 – Fush Krujë, në datën 10 Korrik 2019 nga ora 05:00 deri në orën 13:00

Njoftim për remont të planifikuar të Trakteve 35 kV në N/Stacionin Fier 220kV, në datat 10 – 11 Korrik 2019 nga ora 09:00 deri në orën 13:00
July 7, 2019
Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Krujë, në datën 10 Korrik 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
July 9, 2019

Njoftim për remont të Linjës 110 kV Tirana1 – Fush Krujë, në datën 10 Korrik 2019 nga ora 05:00 deri në orën 13:00

 

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 10 Korrik në intervalin kohor 05:00-13:00 do të stakohet Linja 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Mobile Fush Kruje dhe disa zona:

në Rrethin Krujë:  Fush Kruje (pjeserisht), Lagjet SMT, Duhani, Pallati Hark, Grumbullimi, Kastriot, Fshtrat Hasan, Shelqet, Kullase, Halil, Zeze, Nikel, Larushk, Arrameras.

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 10 -11 Korrik në intervalin kohor 05:00-05:05 do të stakohet Linja 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike për intervalin 2 herë nga 5 min N/Stacionet Fush Kruje, Kruje,

Mamurras si dhe disa zona:

në Rrethin Krujë:  Qytetin Fushe Kruje, Ashan, Ura Gjoles, Fshatrat (Larushke, Tapize, Shelqet, Nikel, Verion, Grete, Kercaj, Goran, Zeze, Fushe Kruje- Rinas( pjeserisht)) Burgu Fushe Kruje, Privat/ Fabrika Tullave, Fshat Fushe Kruje, Arameras, Kodra Qeleve, Fshatrat (Borizan, Thuman, Derven, Gramez, Bregui Lumit, Grize ), Pompat e Ujesjellsit Durres, Fshati Brrok, Fshatrat: Halil, Kasalle, Zall, Makaresh), Privat/ Gurore, Fshatrat (Luz, Bilaj, Mergjin, Hasan, Ura Gjoles, Budell, Bubq, Dari, Mazhe e Madhe, Mallkuç, (Firma Ital Koli), Serat Private. Qyteti Lagjet: Barosh, Perlat, Emiraj, Berbere, Mece, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia, Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, Zona Kraste, Pengile, Reparti Ushtarak, Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze, Malsia Kruje, Spitali, Antenat, Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh, Kampi Pionereve.

në Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube