Njoftim për punimet e linjës 110kV Skuraj – Laç 1, me masë sigurie stakim Linje e Fidrash, në datat 08 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Për stakim të Linjës 110kV Komsi Burrel – Hec Cërrunjë, në datën 05/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30
April 5, 2019
Njoftim për stakime për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fibër – Kusarth, në datën 08/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00
April 7, 2019

Njoftim për punimet e linjës 110kV Skuraj – Laç 1, me masë sigurie stakim Linje e Fidrash, në datat 08 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00

 

 

 

OST sh.a. njofton se në datat 08 – 11 Prill, në intervalin kohor 08:00-17:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Kromi në N/stacionin Laç1 dhe Linja 6kV të Fidrit Kombinat në N/stacionin Laç1, masë sigurie për rehabilitimin e Linjës 110kV Laç2 – Laç1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji disa zona:

në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm Pjeserisht, Zhej Vogel Pjeserisht, Fshat Laç Pjeserisht, Ish Kombinati.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube