Njoftim për punime të domosdoshme në Linjën 400kV Koman – Tirana 2d, në datën 02/04/2019 nga ora 13:00 deri në orën 16:00

Për remonte të planifikuar të linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në datën 02/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00
April 1, 2019
Për punime të domosdoshme për riparimin e Thikës 110 kV të Linjës Kavajë – Plasmas në N/Stacionin Kavajë, në datën 05/04/2019 nga ora 00:00 deri në orën 06:00
April 4, 2019

Njoftim për  punime të domosdoshme në Linjën 400kV Koman – Tirana 2d, në datën 02/04/2019 nga ora 13:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se për punime të domosdoshme në linjën 400kV Koman – Tirana 2d, në datë 02 Prill në intervalin kohor 13:00-16:00  do të stakohet  Linja 400kV Koman – Tirana 2d dhe me masë sigurie stakimin e Linjës 6 kV të Fidrit “F1” në N/Stacionin Koman, si rrjedhojë mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Shkodër: Fshatrat: Koman, Karme.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube