Njoftim për punime ne linjen 110 kV Peshkopi – Lapaj, Si mase sigurie do te stakohet Linja 10kV e fidrit Sllove në datë 25/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00

Njoftim për punime ne linjen 110 kV Peshkopi – Lapaj, Si mase sigurie do te stakohet Linja 10kV e fidrit Sllove në datat 20-21/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00
March 20, 2019
Njoftim per stakimin, ne gjendje avarie, te Linjes 110kV HEC Vau Dejes – Shkodra 1, ne date 23/03/2019 nga ora 15:00’ deri ne oren 17:00′.
March 23, 2019

Njoftim për punime ne linjen 110 kV Peshkopi – Lapaj, si mase sigurie do te stakohet Linja 10kV e fidrit Sllove në datë  25/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00

OST sh.a. njofton se në kuadër të punimeve per ngritje shtylle ne linjen 110 kV Peshkopi – Lapaj, si mase sigurie do te stakohet Linja 10kV e fidrit Sllove ne N/stacionin Fush Aliaj, në datë 25 Mars, në intervalin kohor 09:00-17:00 dhe si rrjedhoje mbeten pa energji disa zona:

në Rrethin Diber: Bllice, Kullas, Radomir, Sllove, Shumbat (Zona Peshkopi); Kalisi, Bushtrica, Caja (Z. Kukesit).

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube