Njoftim për punime mbi remonte te planifikuara, në datë 21/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do te stakohet linja 110 kV Rrazhbull – Spitalle (Porto Romano 2)

Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes, në datë 18/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 6 kV në N/stacionin Uzina Dinamo
March 16, 2019
Njoftim për punime mbi remonte te planifikuara, në datë 20/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do te stakohet linja 110 kV Rrazhbull – Sallmone (Sukth)
March 18, 2019

 

Njoftim për punime mbi remonte te planifikuara, në datë 21/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do te stakohet linja 110 kV Rrazhbull – Spitalle (Porto Romano 2)

 

OST sh.a. njofton se në kuadër të punimeve te mirembajtjes mbi remontet e planifikuara, me daten 21/03/2019 nga ora 09.00 – 13.00 do te stakohet linja 110 kV Rrazhbull – Spitalle (Porto Romano 2) dhe si rrjedhoje mbeten pa energji elektrike 11566 Abonente ne disa zona:

në Rrethin Durres-Shijak:

Shenavlash, Vrine, Tregu i makinave, Zona idustriale Spitalles, Qyteti Rinia, zona djathtas hyrja e Durresit ( ish keneta) deri te N/st Spitalle,
ish-PTT Spitalle, varrezat e reja, ish-Kimike dhe zonat rrotull deri te Hidrovori, Porto Romano, Zona e Kenetes Durres; zona Burgut, Rruga Aleksander Goga, ANOIL, Eropetrol, Intergaz, Serat, ADC, Universiteti, Zona Spitalle.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube