Njoftim për punime mbi remonte te planifikuara, në datë 20/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do te stakohet linja 110 kV Rrazhbull – Sallmone (Sukth)

Njoftim për punime mbi remonte te planifikuara, në datë 21/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do te stakohet linja 110 kV Rrazhbull – Spitalle (Porto Romano 2)
March 18, 2019
Deklaratë për shtyp lidhur mbi sasinë e eksplozivit të vendosur ditën e sotme, datë 18 Mars, në shtyllën nr. 65 të linjës dyfishe 400 kV, në afërsi të Fushë-Krujës.
March 18, 2019

Njoftim për punime mbi remonte te planifikuara, në datë 20/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do te stakohet linja 110 kV Rrazhbull – Sallmone (Sukth)

OST sh.a. njofton se në kuadër të punimeve te mirembajtjes mbi remontet e planifikuara, me daten 20/03/2019 nga ora 09.00 – 13.00 do te stakohet linja 110 kV Rrazhbull – Sallmone (Sukth) dhe si rrjedhoje mbeten pa energji elektrike 9848 Abonente ne disa zona në Rrethin Durres:

Shijak, Breg Lumi, Punishte, Komunale, Zona Ferme Sukth, Hidrovori, (Lagjia e Stallave), Biznes gjate autostrades, 4 Rruget, Maminas – Shijak, S.M.T-ja, Grumbullimi, Maminasi, Sallmone, Gjiri i Lalezit, Kompleksi Lura, Shenavlash.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube