Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në daten28/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 10 kV ne N/stacionin Himare

Njoftim për remont te planifikuar në date 26/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 linja 110 kV Hec Fierze – Gropaj – B. Curri
March 24, 2019
Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në date 25/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 6 kV ne N/stacionin Lanabregas
March 24, 2019

Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në daten28/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 10 kV ne N/stacionin Himare

 

 

OST sh.a. njofton se në kuadër të instalimeve per sistemin e matjes ne N/stacionin Himare, ne date 28/03/2019 nga ora 08.00-16.00 do te stakohen zbarrat 10kV ne N/stacionin Himare dhe si rrjedhoje do te ngelin pa energji 5287 Abonente dhe disa zona:

ne Rrethin Vlore: Himare, Livadhe, Jale, Vuno, Dhermi, Kondragje, Qeparo, Kudhes, Pilur, Potame.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube