Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në date 25/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 6 kV ne N/stacionin Lanabregas

Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në daten28/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 10 kV ne N/stacionin Himare
March 24, 2019
Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në date 28/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 6 kV ne N/stacionin Mezez
March 24, 2019

Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në date 25/03/2019 nga ora 09:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 6 kV ne N/stacionin Lanabregas

 

 

 

OST sh.a. njofton se në kuadër të instalimeve per sistemin e matjes ne N/stacionin Lanabregas, ne date 25/03/2019 nga ora 09.00-16.00 do te stakohen zbarrat 6kV ne N/stacionin Lanabregas dhe si rrjedhoje do te ngelin pa energji 1099 Abonente dhe disa zona:

në Rrethin Tirane: Lanabregas,Bregas, Linze, Linze Deli, Antenat e televizioneve ne Dajt, Surrel, Vilat Qeveritare ne Dajt, Priske, Fushe Farke, Gurore.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube