Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në date 25/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 10 kV ne N/stacionin Mifol

Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në datat 27/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 6 kV ne N/stacionet Mezez
March 24, 2019
Njoftim per daten 26/03/2019. Nga ora 05:00 deri në orën 07:00, do te stakohet linja 110 kV Fushe Kruje – Lac 1
March 25, 2019

Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në date 25/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 10 kV ne N/stacionin Mifol

 

 

OST sh.a. njofton se në kuadër të instalimeve per sistemin e matjes ne N/stacionin Mifol, ne date 25/03/2019 nga ora 08.00-16.00 do te stakohen zbarrat 10kV ne N/stacionin Mifol dhe si rrjedhoje do te ngelin pa energji 1523 Abonente dhe disa zona:

në Rrethin Fier: Fshati Ade, Frakull e Vogel, Kashisht, Sheq, Ujesjellesi Ade.
ne Rrethin Vlore: Mifol, Skrofotine, Panaja, Trevllazer. Akerni, Amita, Hidrovori Akern.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube