Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes, në datë 21/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do te stakohen zbarrat 10 kV ne N/stacionin Saranda 1

Njoftim për instalimin e sistemit të matjes, në datë 18/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 10 kV në N/stacionin Grapsh
March 16, 2019
Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes, në datë 18/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 6 kV në N/stacionin Uzina Dinamo
March 16, 2019

Njoftim për instalimin e sistemit të matjes, në datë 21/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 10 kV ne N/stacionin Saranda 1

Në kuadër të punimeve mbi instalimin e sistemit te matjes, në datën 21/03/2019 nga ora 08.00 – 16.00 do të stakohen zbarrat 10 kV në N/stacionin Saranda 1 dhe si rrjedhoje do të mbeten pa energji elektrike në Rrethin Sarandë, zonat: Bashkia Sarandë, Çuke, Metoq, Gjashte, Shelegar, Bashkia Finiq, Bregas, Vrion, Vromero, Berdenesh, Bateri.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube