Njoftim për instalimin e sistemit te matjes, në datë 20/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 6 kV në N/stacionin Kinostudio

Njoftim për instalimin e sistemit të matjes, në datë 19/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 6kV në N/stacionin Kinostudio
March 16, 2019
Njoftim për instalimin e sistemit të matjes, në datë 18/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 10 kV në N/stacionin Grapsh
March 16, 2019

Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit të matjes, në datë 20/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 6 kV në N/stacionin Kinostudio.

Në kuadër të punimeve mbi instalimin e sistemit të matjes, do të stakohet seksioni i II-të i zbarrave 6 kV në N/stacionin Kinostudio dhe si rrjedhojë mbeten pa energji elektrike 1795 Abonente në Rrethin Tiranë, në zonar: Komuna Dajt (pjeserisht), Zona prane 3700, Babrru (pjeserisht).

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube