Njoftim për instalimin e sistemit të matjes, në datë 19/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 6kV në N/stacionin Kinostudio

Njoftim për ndryshimin e NTC në kufirin Al-ME
March 16, 2019
Njoftim për instalimin e sistemit te matjes, në datë 20/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 6 kV në N/stacionin Kinostudio
March 16, 2019

Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes, në datë 19/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 6 kV në N/stacionin Kinostudio.

Në kuadër të punimeve mbi instalimin e sistemit të matjes,  do të stakohet seksioni i I-rë i zbarrave 6 kV në N/stacionin Kinostudio dhe do të mbeten pa energji elektrike 2753 abonentë në Rrethin Tiranë, në zonat: Rr Aleksandër Mojsiu, Insituti I Shendetit Publik (ISHP), IKV e zona pranë saj, Rr Sotir Caci, Televizioni TV 2000 si dhe zona pranë tij, Zona ish 3700 pjeserisht, Zona Tufinë fshatrat Tujan, Ferraj, Carre.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube