Njoftim për instalimin e sistemit të matjes, në datë 18/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 10 kV në N/stacionin Grapsh

Njoftim për instalimin e sistemit te matjes, në datë 20/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 6 kV në N/stacionin Kinostudio
March 16, 2019
Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes, në datë 21/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do te stakohen zbarrat 10 kV ne N/stacionin Saranda 1
March 16, 2019

Njoftim për instalimin e sistemit të matjes, në datë 18/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen zbarrat 10 kV në N/stacionin Grapsh

Në kuadër të punimeve do të stakohen zbarrat 10 kV në N/stacionin Grapsh dhe do të mbeten pa energji elektrike në Rajonin Gjirokastër, zonat: Sektori Nepravishte, Drino, Labove, Suhe, Komunat Zagorie dhe Polican, Derviçan, Fshati Grapsh, Zona Reza e Zeze, Komuna Dropulli i Poshtem, Komuna Dropulli i Siperm.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube