Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në datat 27/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 6 kV ne N/stacionet Mezez

Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në date 28/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 6 kV ne N/stacionin Mezez
March 24, 2019
Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në date 25/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 10 kV ne N/stacionin Mifol
March 24, 2019

Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në datat 27/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 6 kV ne N/stacionet Mezez

 

 

 

OST sh.a. njofton se në kuadër të instalimeve per sistemin e matjes ne N/stacionin Mezez, ne date 27/03/2019 nga ora 08.00-16.00 do te stakohen zbarrat 6kV, seksioni i I-re ne N/stacionin Mezez dhe si rrjedhoje do te ngelin pa energji 4341 Abonente dhe disa zona:

në Rrethin Tirane: Bonifikimi, Paskuqan, Privat Tulla, Interlines, Autostrada1, Drejtoria karduranteve, EuroDrin, Kaso, Skender, Serat Babe Rexha, Unaza Re, Yzberisht, Rr. Qelqit Kombinat, Zona e Fushe Misto Mames, Zona prane Kmy (pjeserisht), 3 Heronjte, Privat Algrec.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube