Njoftim për konsumatorët. OST njofton se ditën e sotme, ka pësuar avari një nga Autotransformatorët në Nënstacionin Tirana 2.

Njoftim per stakim te Linjes 110kV L110 – 13/1 Fush Kruje – Lac 1, per lidhjen e harqeve ne shtyllen e pare, pas perfundimit te punimeve per zevendesimin, e Thikes 110kV te kesaj linje ne N/stacionin Fush Kruje, nga OST.
May 30, 2019
Njoftim per shtyp, Stakim i detyruar ne kushte avarie
May 31, 2019
62086591_2285714738356904_5612321786742964224_n
61327657_2285714641690247_2415123027516719104_n

Njoftim për konsumatorët

 

OST njofton se ditën e sotme, ka pësuar avari një nga Autotransformatorët në Nënstacionin Tirana 2.
Specialistët tanë ndodhen në terren për të analizuar shkaqet dhe për të ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme.
Kjo avari nuk ka ndikuar dhe nuk do të ndikojë në furnizimin normal me energji elektrike tek konsumatorët.
Investimet e kryera vitet e fundit në rrjetin e transmetimit, në bashkëpunim me partnerët tanë Ndërkombëtarë, kanë berë të mundur që OST të disponojë një rrjet të sigurt dhe fleksibël i cili garanton më së miri përballimin e këtyre situatave.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube