Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tropojë dhe Shkodër - OST
October 20, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Tropojë dhe Shkodër

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Hec Fierzë – Gropaj – Bajram Curri, në datën 21 Tetor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datën 21 Tetor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 110kV Hec Fierzë – Gropaj – Bajram Curri, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Bajram Curri, Gropaj Hec – i Arsti, HEC – i Trojet si edhe disa zona:

në Rrethin Tropojë: Fushe Lumi, Llugaj, Jelicaj, Mukove, Vushniqe, Gurine, Mahalla e eperme, Hysaj, Luzhe, AmC, Eagle, Vlad Fushe, Demaliaj, Zherke, Isufaj, Qorraj, Shulla Rushte, Vilic, Rodogosh, Visoce, Berishe, Breg-Pac, Mash, Dojan, Gjure, Markaj, Melush, Breqan, Dubrove, Bllade, Rosuje, Fagje, Vatoc, Vidrice, Bujan, Dunishe, Ujesjelles, T’Pla, Livadhi I Turkut, Ranxa Gri, Rakic Gri, Pec Mekaj Gri, Demushaj, Vindi, Cerrnice, Rrogom Fshat, Zekaj, Rragam Qender, Bujlgecaj, Gjemakaj, Rrusaj, Qillaj-Begaj, Begaj, Babine, Lushaj, Madan, Rruga e Gashit, Kovac, Qelaj, Myhejan, Gosturan, Kerrnaje, Zhenaj, Kuarci, Shkezen, Qelaj, Sopot, Berhasaj, Ahmataj, Shumice, Nakaj, Kojel-Shpati, Aste, Kojel, Sylaj, Lumesh, Tafaj, Vicidol, Pitomine, hasan Muzia, Lugu I Zi, Boshnjak, Qelak, Aliaj, Sallah, Kaminice, Dogana Qafe-Morine, Padesh, Lushaj, Boshnjak, Treshnjeve, Buqine, Kucaj, Papaj Hagjia, Kucane, Dellas, Qeli, Fushe Lume, Koje, Murataj, Toskaj ,Dedaj, Dollapaj, Parku, Sharra, Ujerat, Rustemaj, Biberaj, Oruqaj, Grac, Qokaj, Shoshan, Demaj, Kelcyre, Kika, Kollate, Valbone, Ujesjellesi qytet, Quku I Dunishes, Breg, Rranxe, Llom, Gjelaj Toskaj, Gjon Gecaj, Q.Arsimore, P.Kultures, Bashkia, Nimaj, Partizan, Gjyryq, Elektriku, Kopshti, Dardania, 28-Gushti, Frigoriferi, Lloqi, Spitali, Gjyryq 2, Btosh, Shen Gjergj, Lekbibaj, Gjonpepaj, Dushaj, Dege.

në Rrethin Shkodër: Blerim, Dardhe, Mezi, Miliska, Bugjon, Fierze, Iballe, Mertur.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !