Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tiranë - OST
May 13, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për vazhdimin e punimeve rehabilituese të Zbarrave 110kV të N/Stacionit Ibë, në datat 14-16 Maj 2020

  • OST sh.a. njofton se në datën 14 dhe 16 Maj 2020 nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Linja 110kV Elbasan 220kV – Ibë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Farkë dhe Ibë si edhe disa zona:

në Rrethin Tiranë: Berzhite, Mullet, Baldushk, Ibe( pjeserisht), Zona e Krrabes, Fshatrat: Kllojke, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh, Komuna Farke (Pallate prane kopshtit Botanik), Stallat Sauk, TEG, Tirane, Vilat, Ibe, Gurre, Pellumbas, Sauk, Lunder, Vishnje.

  • OST sh.a. njofton se në datën 14 dhe 15 Maj 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 110kV Elbasan 220kV – Ibë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Ibe, Hec-et Murdhare 1, 2, Fidrat 10kV F6, F7 si edhe disa zona:

në Rrethin Tiranë: Zona prane N/stacionit, Zona e Krrabes, Fshatrat: Kllojke, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !