Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tiranë - OST
May 6, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për remont të planifikuar të Autotransformatoreve në N/Stacionin Sharrë 220kV , në datën 07 Maj 2021 nga ora 00:00 deri në orën 00:05 dhe nga ora 07:00 deri në orën 07:05

OST sh.a. njofton se në datën  07 Maj 2021 nga ora 00:00 deri në orën 00:05 dhe nga ora 07:00 deri në orën 07:05 do të stakohen Autotransformatoret në N/Stacionin Sharë 220kV, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/stacionet Tec Kombinat, Ndroq, Sek. II-te Mezez, e konsumatoret Subjekte Private 35/0.4kV ne L30-3/1 Tec–Ndroq–Shijak, Shpigel, Frigoriferi Frigo Food, FC Internacional Tirana (Akad. Sportive), Dashamir Merkhasani, Inerte, ItalAlba, rrobaqepsia, Pap Metal, Tedi Impex, Kompleksi Gjoka, Trump, Elton Gagani si edhe disa zona:

 

në Rrethin Tiranë: Ndroq, Pinet, Barzez, Zhurije, Peze e Madhe, Stacion Pompash, Vodafon Gro, Peze e Vogel, Peze Helmas, Yzberisht, Kasalle, Vishaj, Damjan, Prush, Spango, Sakollari, Alban Jegeni, Yzberisht, Vaqarr, Sharre, Qender Kombinat, Energjitika, Tec, Spitali, Zjarrfiksja, Freeëing, Eurotrade, Parafabrikatet, Rruga Qelqit, Fabrika Duhanit, Vaqarr, Sharre, Shkolla Edukimit, Zona Kashar (pjeserisht), Yrshek, Domje, Fushe Mezez, Ish Rruga Ura, Zona prane Bregut te lumit, Laknas.

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !