Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tiranë - OST
December 15, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për stakim në kushte avarie për dy herë nga 5 min të Celësit 20kV, për eleminimin e avarisë të AT1 120MVA 2, në N/Stacionin Tirana 1 220kV, në datën 16 Dhjetor 2020 nga ora 00:00 deri në orën 00:05 dhe nga ora 04:00 deri në orën 04:05

 

OST sh.a. njofton se në datën 16 Dhjetor 2020 nga ora 00:00 deri në orën 00:05

dhe nga ora 04:00 deri në orën 04:05 do të stakohet Autotransformatori 1 120MVA dhe Celësi 20kV i Autotransformatori 1 120MVA në N/Stacionin Tirana 1 220kV, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike  Fidrat 20kV A1, A2, A3, A6, A9, A10, A13, A14, A21, A22, 355, 356 si edhe disa zona:

 

në Rrethin Tiranë:  Rr Siri Kodra, Bajram Curri, Frigoriferi, Mine Peza, 8 Marsi, Mehmet Brocaj, Rr Ferit Xhajko, Gjon Buzuku, Ibrahim Buzhiqi, 5 Maji( pjeserisht),

Medreseja, Shkolla Memeceve, Konsumi Gjere, Niko Avrami, Allias, Halil Beka, Njazi Meka, Serat, Spitali Nene Tereza, Shik, Ikeda, Spitali Ushtarak, Privat Edil Centro, Univers AL, Rr Besa, Rr e Dibres, (zona prane Elektro Mjekesores),Televizionet brenda Kinstudios, Konkord, Paskuqan, Babrru.

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !