Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tiranë - OST
July 10, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për vazhdimin e punimeve rehabilituese të Zbarrave 110kV të N/Stacionit Ibë, për lidhjen dhe energjizimin e dy Trakteve 110kV të reja të Linjave, nga datat 13 – 14 Korrik 2020

  • OST sh.a. njofton se nga datën 13 Korrik 2020 nga ora 04:30 deri në orën 04:35 dhe në datën 14 Korrik 2020 nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohen Celësat 110 kV të Linjës Elbasan 220kV – Ibë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Farkë dhe Ibë si edhe disa zona:

 

Tiranë: Berzhite, Mullet, Baldushk, Ibe( pjeserisht), Zona e Krrabes, Fshatrat: Kllojke, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh, Komuna Farke (Pallate prane kopshtit Botanik), Stallat Sauk, TEG, Tirane, Vilat, Ibe, Gurre, Pellumbas, Sauk, Lunder, Vishnje.

 

  • OST sh.a. njofton se nga datën 13 Korrik 2020 nga ora 04:30 deri në orën 08:30 do të stakohen Linja 110kV Elbasan 220kV – Ibë; Linja 110kV Farkë – Ibë si dhe stakim të Zbarrave 110kV të N/Stacionit Ibë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Ibe, Hec-et Murdhare 1, 2 si edhe disa zona:

 

Tiranë: Zona prane N/stacionit, Zona e Krrabes, Fshatrat: Kllojke, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !