Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tiranë - OST
June 22, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për remont të planifikuar të Autotransformatorëve 1 dhe 2 në N/Stacionin Sharrë 220kV, në datën 24 Qershor 2020 nga ora 01:00 deri në orën 14:00

OST sh.a. njofton se në datën 24 Qershor 2020 nga ora 01:00 deri në orën 14:00 do  të stakohen Autotransformatorëve 1 dhe 2  në N/Stacionin Sharrë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike për intervalin kohore nga ora 01:00 – 01:05 dhe nga ora 14:00 – 14:05,  N/Stacionet Tec Kombinat, Ndroq, e Seksioni II-te ne N/stacionin Mezez, konsumatoret e Subjekte Private 35/0.4kV ne L30-3/1 Tec–Ndroq–Shijak, Shpigel, Frigoriferi Frigo Food, FC Internacional Tirana (Akad. Sportive), Dashamir Merkhasani, Inerte, ItalAlba si edhe disa zona :

 

Tiranë: Ndroq, Pinet,  Barzez, Zhurije, Peze e Madhe, Stacion Pompash, Vodafon Gro, Peze e Vogel, Peze Helmas, Yzberisht, Kasalle, Vishaj, Damjan, Prush, Spango, Sakollari, Alban Jegeni, Yzberisht, Vaqarr, Sharre, Qender Kombinat, Energjitika, Tec, Spitali, Zjarrfiksja, Freeëing, Eurotrade, Parafabrikatet, Rruga Qelqit, Fabrika Duhanit, Vaqarr, Sharre, Shkolla Edukimit, Zona Kashar (pjeserisht), Yrshek, Domje,  Fushe Mezez, Ish Rruga Ura, Zona prane Bregut te lumit, Laknas.

 

Ndërsa pa energji elektrike nëse do të jetë e domosdoshme për efekt ngarkese do të mbeten pa energji Fidrat F5 dhe F11 në N/Stacionin Tec Kombinat, si edhe disa zona:

 

Tiranë: Yzberisht, Fshatrat: Kasalle, Vishaj, Damjan, Prush.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !