Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tiranë - OST
June 19, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për stakimim të Linjës 110kV Farkë – Uzinë Traktorave, për spostimin e Shtyllës si dhe kalimin e pjeses ajrore në kabllore, nga data 19 Qershor deri më 07 Korrik 2020

OST sh.a. njofton se nga data 19 Qershor 2020 ora 08:00 deri më datën 07 Korrik 2020 orën 18:00 do të stakohet Linja 110kV Traktora – Farkë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike për intervalin kohorë prej 5 min në datën 19 Qershor dhe ne daten 07 Korrik ora 05:00 deri ne oren 05:05 N/Stacioni Farkë dhe Ibë si edhe disa zona:

 

Tiranë: Berzhite, Mullet,   Baldushk, Ibe, Zona e Krrabes, Fshatrat: Kllojke, Rozavera, Pashkashesh,   Fravesh, Komuna Farke (Pallate prane kopshtit Botanik), Stallat Sauk, TEG,   Tirane, Vilat, Ibe, Gurre, Pellumbas, Sauk, Lunder, Vishnje.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !