Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tepelenë - OST
July 20, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Tepelenë

Për punime në shtylla të Linjave 110kV , në datat 22-24 Korrik 2020

  • OST sh.a. njofton se në datën 22 Korrik 2020 nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Çelësi 110kV në N/Stacionin Memaliaj, të Linjës 110kV Memaliaj – Tepelenë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Tepelenë si edhe disa zona:

 

në Rrethin Tepelenë: Qytet Tepelene, Bençe, Legdush, Ferme, Beçisht, Dragot, Luath, Mezhgoran, Luzat, Uji I Ftohte, Lekel, Hormove.

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 23 Korrik 2020 nga ora 05:30 – 05:35 dhe në datën 24 Korrik 2020 nga ora 05:00 – 05:05 do të stakohet Çelësi 110kV në N/Stacionin Gjirokastra 2, të Linjës 110kV Gjirokostra 2 – Tepelenë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Tepelenë si edhe disa zona:

 

në Rrethin Tepelenë: Qytet Tepelene, Bençe, Legdush, Ferme, Beçisht, Dragot, Luath, Mezhgoran, Luzat, Uji I Ftohte, Lekel, Hormove.