Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tepelene dhe Mallakastër - OST
June 15, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Tepelene dhe Mallakastër

Për stakimim të domosdoshëm për zëvendësim Shtylle të dëmtuar, të Linjës 110kV Ballsh – Krahës - Memaliaj, në datën 17 Qershor 2020

  1. OST sh.a. njofton se në datën 17 Qershor 2020 nga ora 06:00 deri në orën 07:00 dhe nga ora 16:00 deri në orën 17:00 do të stakohet Linja 110kV Ballsh – Memaliaj, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Krahës si edhe disa zona:

 

Tepelenë: Ish Komunat Qesarat, Krahes, Lopes, Shehaj, Levan, Allkomemaj, Zhulaj, Zhapokike, Iliras, Toc, Koshtan, Canometaj, Panjoll; Amanika; Mogila, Kalivac,  Leshnje; Dorez, Ujsjellsi Kalivacit.

 

  1. OST sh.a. njofton se në datën 17 Qershor 2020 nga ora 06:00 deri në orën 17:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit F7 “Greshica” ë Pikës Shpërndarëse Ballsh, si masë sigurie për punimet e Linjës 110kV Ballsh – Memaliaj, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

 

Mallakastër: Fshatra: Usoj, Kalein, Kolac, Greshice.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !