Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tepelenë - OST
May 25, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Tepelenë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Ballsh – Memaliaj dhe të Traktit 110kV në Nënstacionin Memaliaj, në datën 26 Maj 2021 nga ora 08:00 deri në orën 14:00

OST sh.a. njofton se në datën 26 Maj 2021 në intervalin kohor 08:00-14:00 do të stakohet Linja 110kV Ballsh – Memaliaj, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacioni Krahës si edhe zonat:

Toçi Ri, Shehaj, Martalloz lab, Dhemblan, Sinanaj, Matohasanaj, Mamugjinaj, Lulëzim, Krahës, Xhaxhaj, Levan, Bardhaj, Zhulaj, Allkomemaj, Kamçisht, Toç, Koshtan, Canometaj, Zhapokike, Iliras, Amanikaj, Dorëz, Kalivaç, Leshnje, Përparim.

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !